• Sneakersokken

Sneakersokken

Sneakersokken zijn lage sokjes om onopvallend te dragen in schoenen. De een vindt het fijner en draagt het gehele jaar door sneakersokjes en de ander draagt ze tijdens de zomer onder de korte broek of rok om toch sokken te dragen, maar zonder dat ze opvallen. Ook bij Sockwell hebben we sneakersokken in het assortiment, voor zowel dames als heren. De sokjes zijn van hoge kwaliteit en voorkomen zweetvoeten.

Sneakersokken van Sockwell

Sneakersokken, ook wel enkelsokken genoemd, zijn onmisbaar in de zomer. Ze zijn onzichtbaar in de schoen en worden vaak gedragen -zoals de naam al aangeeft – in sneakers. De sokjes van Sockwell zijn van hoogwaardige kwaliteit, vervaardigd van enkel de beste materialen. Ze zijn naadloos om eventuele irritaties met de huid te voorkomen. Ander voordeel is dat ze niet zullen afzakken tijdens het lopen, waar andere sneakersokken nog wel eens onder de voet willen glijden.

Sokken die niet gaan stinken

Tijdens de zomermaanden als het warm weer is, dan willen onze voeten nog wel eens stinken als we de schoenen uittrekken. De sneakersokken van Sockwell zullen dit onaangename probleem zo veel mogelijk voorkomen. Dit is te danken aan de antibacteriële mix van merinowol en bamboe, waarvan onze enkelsokken zijn gemaakt. Bamboe neemt tot zeven keer meer vocht op dan katoen en droogt zeer snel vanwege de open vezelstructuur. Merino wol neemt vocht razendsnel op en heeft een temperatuurregulerende werking. Het materiaal draagt dus bij aan een constante temperatuur van de voeten.

De stretch nylon die in de sokjes verwerkt is zorgt voor een perfecte pasvorm en dat de sokken niet gaan irriteren als de voeten wat gaan opzwellen. Wil je ook voorkomen dat voeten/enkels gaan opzwellen, dan raden we aan om compressiekousen te dragen. Tot slot zit er een klein percentage spandex in de sokken verwerkt. Dit zorgt ervoor dat ze slijtvast zijn en de sokken na het dragen hun oorspronkelijke vorm weer aannemen.