• Schoenen

Schoenen

Schoenen die u makkelijk verder brengen

Comfortabele schoenen die de natuurlijke afwikkeling van de voet ondersteunt. Beleef FinnComfort bij Neijenhuis Schoenservice

Voel je goed met FinnComfort

Comfortabel lopen en staan met een optimaal passende schoen is een van de voorwaarden om je goed te voelen. FinnComfort schoenen zijn zo aangenaam dat je ze eigenlijk niet meer uit wil doen! Alle schoenen worden grotendeels met de hand gemaakt van hoogwaardige producten, het belangrijkste daarin is dat dit milieuvriendelijk gebeurt. Dit garandeert een lange levensduur en een hoog draagcomfort naar orthopedische maatstaven.

De geheimen van het voetbed

De voetbedden van FinnComfort vormen naar het lichaam en ondersteunt de voet waar u gaat of staat. Wist u dat uw schoenen langer mee gaan als u de voetbedden er ’s nachts uithaalt? Zo kunnen de schoenen en de voetbedden goed drogen en herstellen. Bovendien zijn de voetbedden met de hand te wassen bij 30 graden.

Lopen op Finnamic kost beduidend minder energie

Schoenen die u helpen om langer lekker te lopen. Een illusie? Nee dus. Daarnaast ontlast u de voorvoet en het hielbeen bij het lopen op Finnamic. Het geheim zit in de speciaal gevormde zool, die aan de voor- en de achterkant een uitgekiende ronding heeft, maar in het midden vlak is.

Gevoelige voeten? FinnComfort Profylaxe biedt uitkomst

Ook met gevoelige voeten kan men onbezwaard van de dag genieten. De details van de schoen ondersteunen de voeten en voorkomen drukplekken, ze zorgen voor een stabiele houding en een goede afwikkeling van de voeten.