• Sokken

Sokken

Sockwell sokken

De collectie kousen en sokken van het Amerikaanse merk Sockwell zijn unieke ‘wonderen’ van breitechniek, opgebouwd uit hoogwaardige garens van bamboe, merino- en alpaca-wol. Niet alleen door hun trendy design zijn ze aantrekkelijk voor wandelaars en mensen met een staand beroep.

Compressie sokken

Vanwege hun matige of ferme compressie verkleinen ze de kans op spataderen en gaan ze vermoeide benen en voeten en zwellingen tegen. De naadloze sokken, die drukplekken voorkomen, zijn ideaal voor diabetici. Beroeps bevolking heeft de werking van de sokken ervaren. Mensen die veel staan of lang zitten merken aan het eind van de dag de gevolgen. Dikke enkels en wat gezwollen voeten. Met deze sokken is dit aanzienlijk minder en het geeft meer steun tijdens het werk. Ook een positieve eigenschap van deze kousen is het snellere herstel. Veel (top)sporters en wandelaars zien we de laatste tijd met lange sokken hun sport uit oefenen. Maar ook na activiteit lopen zij nog met deze sokken omdat het herstel sneller gaat.

Sneaker sokken

Voor in de zomer levert dit merk sneaker sock of short socks. Deze sokjes zijn onzichtbaar in uw schoenen maar Sockwell slipt ook niet. Je hoeft ze dus niet ieder half uur onder u voet weg te trekken. Ook zijn ze laag uitgesneden zodat ze ook in fijne damesschoenen kunnen. Al deze sokken zijn wel maat gebonden en in diverse kleuren leverbaar.