• Inlegzolen

Inlegzolen

Op de markt is er een groot aanbod aan inlegzolen en steunzolen. Toch is het vinden van de juiste zool niet even makkelijk. De beschrijving is vaak niet duidelijk of u weet niet welk voettype u zelf heeft. In ons assortiment hebben wij dit geprobeerd te vereenvoudigen.

Platvoet of normale voet

Iedereen weet wel of hij of zij een holvoet platvoet of normale voet heeft. Bij deze type voeten horen dan ook specifieke voetklachten. Ook past niet iedere zool in elke schoen en dus hebben wij voor klachten vaak meerdere oplossingen. Veel schoenen bieden niet veel ruimte voor inlegzolen en dus zal u dan ook geen zware inlegzolen moeten kopen. Het is dus belangrijk dat u ook naar de schoenen kijkt waar ze in komen te liggen. Dus wat kan het de zool en is het mogelijk in de schoen en past de schoen bij mijn voet.

Gelproducten

Een voorvoet zooltje zal niet veel baat hebben in een bergschoen. Ook kan u het originele zooltje uit de schoen verwijderen en een nieuwe er in leggen. Ook dit scheelt weer met de pasvorm en binnen ruimte van de schoen. Onze zolen kunnen in combinatie met gelproducten worden gebruikt. Voor snel advies kunt u ons ook bellen.